Wie zijn wij?

Rotary Amstel & Vecht is een gloednieuwe Rotary club in oprichting. Een aantal oud-leden van Rotaract club Gooi- & Vechtstreek heeft het initiatief genomen om een nieuwe actieve Rotary club te starten, tussen de Amstel en de Vecht. 

Rotary Amstel & Vecht is een actieve serviceclub. Naast de bijeenkomsten op maandagavond (elke twee weken) organiseren we activiteiten en projecten voor verschillende goede doelen. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we de voortgang van de projecten, nodigen we interessante sprekers uit, of bezoeken we het bedrijf van één van onze leden.

De leden van Rotary Amstel & Vecht zijn jong (van geest), actief in hun bedrijf en staan midden in de samenleving.

Door de huidige maatregelen zijn alle bijeenkomsten digitaal.
De club zit midden in de opstartfase, de Rotaract website is aangepast en er wordt hard gewerkt om het eerste project, de Weesper Dinerbox, tot een succes te maken. 

Community service

Rotary Amstel & Vecht zet zich met veel enthousiasme in voor goede doelen met doe- en fundraising projecten. 

Een aantal van onze leden hebben in Scheveningen geholpen met het opruimen van plastic en ander afval in de duinen en op het strand.

Vocational service

Rotary Amstel & Vecht organiseert met enige regelmaat bedrijfsbezoeken. Tijdens het tweede gedeelte van de bijeenkomst worden sprekers uitgenodigd. 

International service

De leden van Rotary Amstel & Vecht bezoeken buitenlandse evenementen, en conferenties. 

Na de verwoestende explosie in Beirut heeft Rotary Amstel & Vecht de lokale clubs financieel ondersteund in hun acties om te helpen met wederopbouw. 

Club service

Naast de maatschappelijke activiteiten en interessante sprekers is Rotary Amstel & Vecht ook gewoon een hele leuke en gezellige club.

Het is mogelijk om, voorafgaand aan de bijeenkomst, met een aantal leden te eten. Tussen de bijeenkomsten door worden allerlei sociale activiteiten gepland en jaarlijks gaan we met de club op reis.