Wie zijn wij?

Rotary Amstel & Vecht is de nieuwste Rotary club in de regio Amsterdam. Een aantal oud-leden van Rotaract club Gooi- & Vechtstreek heeft het initiatief genomen om een nieuwe actieve Rotary club te starten, tussen de Amstel en de Vecht. 

Rotary Amstel & Vecht is een actieve serviceclub. De bijeenkomsten zijn in de even weken op maandagavond bij Fort H. in Muiden. Voorafgaand aan het officiële gedeelte is het mogelijk om samen te eten. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we de voortgang van de projecten en nodigen we interessante sprekers uit. 

Naast de bijeenkomsten op maandagavond organiseren we activiteiten en projecten voor verschillende goede doelen, brengen we een bezoek aan het bedrijf van één van onze leden of volgen we een interessante cursus of training. 

De leden van Rotary Amstel & Vecht zijn jong (van geest), actief in hun bedrijf en staan midden in de samenleving.

Community service

Rotary Amstel & Vecht zet zich met veel enthousiasme in voor goede doelen met doe- en fundraising projecten. 

Op een stormachtige dag hebben leden van Rotary Amstel & Vecht bomen in de polder geplant. De ruim 3.000 wilgen, elzen, berken, eiken, meidoorn, sleedoorn en vlier zullen in een paar jaar uitgroeien tot een echt bos. 

Vocational service

Rotary Amstel & Vecht organiseert met enige regelmaat bedrijfsbezoeken. Tijdens het tweede gedeelte van de bijeenkomst worden sprekers uitgenodigd. 

International service

De leden van Rotary Amstel & Vecht bezoeken buitenlandse evenementen, en conferenties. 

Na de verwoestende explosie in Beirut heeft Rotary Amstel & Vecht de lokale clubs financieel ondersteund in hun acties om te helpen met wederopbouw. 

Club service

Naast de maatschappelijke activiteiten en interessante sprekers is Rotary Amstel & Vecht ook gewoon een hele leuke en gezellige club.

Het is mogelijk om, voorafgaand aan de bijeenkomst, met een aantal leden te eten. Naast de bijeenkomsten worden allerlei sociale activiteiten gepland en jaarlijks gaan we met de club op reis.